• TNoordland.Baander
  • TNoordland.kar.bord
  • bakfiets-Mirte-t-Noordland
  • boerderij-tnoordland
  • hilde-016-groor
  • De Bedstee 't Noordland 2019.1

Home

Appartement De Hilde

Appartement De Bedstee

Appartement De Baander

Hottub

Bakhuussie

Picknick

 

Ontdek het luxe logeren op het Drentse platteland 

In Wittelte, een klein Drents dorpje tussen Diever en Dwingeloo, kunt u luxe logeren in één van onze drie comfortabele appartementen: De BedsteeDe Baander of De Hilde.Het is bij uitstek een heerlijke plek om uw fietstochten te starten, te wandelen in het nabij gelegen Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld of een uitstapje te maken naar één van de vele bezienswaardigheden in de buurt (omgeving).

Boerderij 't Noordland is een kindvriendelijk bijzonder plekje (www.bijzonderplekje.nl) en dus niet alleen geschikt voor een romantisch weekend met z'n twee, de natuurliefhebber en de stiltezoeker, maar ook voor het hele gezin en groepen.

Het is een uniek logeeradres om uw kinderen te laten proeven van al het moois wat het platteland te bieden heeft. Op het erf is voldoende ruimte om te spelen en er is gelegenheid om de boerderijdieren te verzorgen. Tevens aanwezig: trampoline, speeltoestel, skelters, stelten, tafeltennistafel, etc.

Natuurlijk is het ook mogelijk om even helemaal niks te doen.. eindelijk dat boek te lezen...een wijntje te drinken bij de houthaard in De Boerenschuur of lekker luieren in de tuin. 

Ook kunt u... Baander arrangementen met workshops reserveren, een E-Bike-bakfiets en fietsen huren en pizza's bakken in het Bakhuussie.

Graag tot ziens! Aly & Johan Noord.